People Central

Persoonlijk, prettig en flexibel

People Central gelooft in de kracht van mensen. Door onze persoonlijke benadering en een flexibel ondernemingsmodel, koesteren én benutten wij de talenten van onze professionals, zodat zij boven zichzelf kunnen uitstijgen en de IT van onze klanten een hoge vlucht neemt. Samenwerken en samen groeien, dat is ons doel. Vandaar ons motto: ‘Let’s grow together’.

Afbeelding 2

Berend Menger

People Central is in 2011 opgericht door Berend Menger, en is ontstaan vanuit zijn drang om het detacheringslandschap te veranderen. Met een brede achtergrond in de ICT en interim- en projectmanagement startte Berend in 2002 een succesvol detacheringsbureau. Maar gaandeweg bekroop hem het gevoel dat er behoefte was aan nieuwe formule binnen de detachering: persoonlijker, prettiger, met een flexibele beloning én een goede balans tussen werk en privé.

Bij People Central komen al deze aspecten samen. Ze vinden hun oorsprong in onze kernwaarden: vertrouwen, veiligheid en vrijheid. Deze voorwaarden staan aan de basis van de wijze waarop wij werken en samenwerken met onze medewerkers én klanten.

Wat doen we?

People Central is een kleinschalige, flexibele speler in een dynamische markt. We houden ons bezig met werving en selectie van ICT-personeel, met een specialisatie in kwaliteit en testing. Daarbij geloven we in enthousiast ondernemerschap, gekoppeld aan kennis en ervaring. Het vinden van de juiste mix tussen de competenties van onze IT-professionals en de wensen van onze opdrachtgevers: daar draait het om.

Afbeelding 4

Sociaal en betrokken

Hoe vinden we die juiste mix? Door te geloven en uit te gaan van de kracht van mensen. We zijn sociaal en betrokken, we kennen elkaar en helpen elkaar. Een luisterend oor, oprechte belangstelling voor het thuisfront en een open en informele omgangsvorm horen daar ook bij.

Door onze persoonlijke benadering weten we wat er speelt en leeft bij onze medewerkers en klanten. Op die manier halen we het beste in elkaar naar boven en kunnen we de optimale match tussen onze professionals en opdrachtgevers tot stand brengen.

Vanuit onze visie vormen ‘vertrouwen, veiligheid en vrijheid’ samen vleugels. Het zijn voorwaarden die onze professionals laten vliegen. En als zij boven zichzelf kunnen uitstijgen, lift de IT van onze klanten daarop mee: win-win!

Benieuwd naar onze werkwijze of de mogelijkheden tot samenwerking? Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Let’s grow together!

Benieuwd naar onze werkwijze of de mogelijkheden tot samenwerking? Wij vertellen je er onder het genot van een lekker kopje koffie graag meer over.