Verhalen van medewerkers


Afbeelding 2

People Central niet mijn eerste werkgever, wel mijn laatste

Koos Heurman

Test Analist

Ik werk sinds 2015 bij People Central als senior testanalist en zie geen reden om over te stappen. Hoe dat komt?

Je voelt je bij People Central snel thuis, de sfeer is informeel, collega’s zijn belangstellend, er wordt gekeken naar een goede balans tussen werk en privé, er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en als werkgever is People Central altijd open over nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf.

‘We moeten binnenkort weer even samen lunchen en bijkletsen’, zegt Berend dan. En dan wil hij graag weten hoe het in je opdracht gaat, hoe het thuis gaat en of je het nog steeds naar je zin hebt.

Voor mij was het niet vanzelfsprekend dat ik softwaretester werd. Ik heb daarvoor lang voor de klas gestaan. Dat heeft voor mij een extra dimensie: in mijn vak werk ik graag met anderen en naast het zelf analyseren en testen, vind ik het bijvoorbeeld ook leuk om regelmatig contact te hebben met gebruikers, ze bij hun eigen testen te begeleiden of wegwijs te maken in nieuwe functionaliteit.

Ik heb dan ook nog steeds plezier in mijn werk en People Central draagt daaraan bij.


Afbeelding 4

Samenwerken en samen groeien

Berend Menger

Eigenaar

Bij People Central geloven we in de kracht van mensen. En die willen we graag benutten. Dat doen we door optimale werkomstandigheden te creëren, zodat jij kunt uitblinken. De kernwaarden ‘vertrouwen, veiligheid en vrijheid’ vormen de basis voor hoe wij werken en samenwerken met onze medewerkers en klanten.

Ik vind het heel erg leuk om met mensen in gesprek te gaan over hun eigen kracht, persoonlijkheid, ambities en wat zij belangrijk vinden in hun werk en privéomgeving. Ik maak graag echt contact met mensen om erachter te komen waar zij blij van worden.

Omdat ik al lang met veel opdrachtgevers samenwerk, kan ik veel vertellen over de organisatie, het team, nieuwe ontwikkelingen en ambitieuze projecten van onze opdrachtgevers. Dit stelt mij in staat een goede match te maken tussen wat mijn opdrachtgever zoekt en de ambities van onze medewerkers.


Afbeelding 6

Bij People Central is er persoonlijk contact en aandacht voor jou

Sipko Rozema

Agile Test Engineer

Voor mij geeft het een heel fijn gevoel dat je geen nummer bent, maar als mens wordt gezien en gewaardeerd. Dit probeer ik ook in mijn werk als testanalist bij de klant uit de dragen. In testen gaat het om samenwerken en met elkaar vooruitkomen.

Door mijn jarenlange testervaring bij verschillende klanten en IT-bedrijven, heb ik op veel verschillende gebieden ervaring opgedaan, waardoor ik breed inzetbaar ben. Vanuit People Central krijg ik alle vrijheid en ruimte om mij daarin nog verder te ontwikkelen en van nog meer waarde te zijn bij klanten.

Momenteel ben ik als Agile Tester en Scrummaster actief in een tweetal DevOps teams in een uitdagende omgeving bij het CJIB. In een van de teams vervul ik de rol van OPS’er. Al met al een afwisselende werkomgeving waarin People Central mij ondersteunt en waar ik met de verschillende facetten van de ontwikkeling te maken heb.

Hierdoor draag ik als People Central'er mede de verantwoordelijkheid voor het eindproduct en draag mogelijke verbeteringen aan. Ook binnen de teams draag ik in overleg met elkaar voorstellen aan ter verbetering van het ontwikkelproces. Dit wordt bij de klant zeer gewaardeerd en maakt dat je als People Central’er een waardevolle kracht en van toegevoegde waarde bent binnen de organisatie.


Afbeelding 8

Bij People Central krijg je alle ruimte voor eigen inbreng

Jan Tijhuis

Test Automation Engineer

Ondertussen werk ik al ruim 6 jaar voor People Central en dat bevalt me zeer goed. People Central staat voor mij voor:

  • vrijheid invulling arbeidsovereenkomst;
  • het bedrijf is betrokken en geeft aandacht aan het personeel in goede en slechte tijden;;
  • eigen verantwoordelijkheid;
  • er wordt gezocht naar (test)functies die voor mij uitdagend/interessant zijn;
  • alle ruimte/ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen (studie);

Word jij mijn collega, zodat we met nog meer collega's kunnen sparren?


Afbeelding 10

Op zoek naar een vliegende start in de ICT?

Solliciteer

Ben jij een ervaren IT-professional die graag op eigen benen wil staan? Of sta je al op eigen benen, maar wil je geen administratieve rompslomp meer? Dan ben jij toe aan de volgende stap in je carrière. People Central biedt je naast de zekerheid van een vast dienstverband ook meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk.

Wij geloven in de kracht van mensen. En die willen we graag benutten. Dat doen we door optimale werkomstandigheden te creëren, zodat jij kunt uitblinken. De kernwaarden ‘vertrouwen, veiligheid en vrijheid’ vormen de basis voor hoe wij werken en samenwerken met onze medewerkers en klanten. Ze geven ons vleugels, zodat we samen naar grote hoogte kunnen stijgen.

Wil jij ook het optimale uit jezelf halen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vlieg jij met ons mee?

Nieuwsgierig geworden? Het lijkt me leuk om kennis te maken. Kopje koffie doen?