Werken bij People Central

De volgende stap in je carrière

Ben jij een ervaren IT-professional die graag op eigen benen wil staan? Of sta je al op eigen benen, maar wil je geen administratieve rompslomp meer? Dan ben jij toe aan de volgende stap in je carrière. People Central biedt je naast de zekerheid van een vast dienstverband ook meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk.

Afbeelding 2

Optimale omstandigheden

Optimale werkomstandigheden waarin je als werknemer kunt uitblinken: wie wil dat nou niet? Bij People Central vinden we dat heel belangrijk en krijg je de ruimte om daar voor een groot deel zelf invulling aan te geven. Wat ideale werkomstandigheden zijn verschilt per persoon. En daarom werken wij met een flexibel ondernemingsmodel, met voordelen voor alle betrokken partijen.

 

Ondernemingsmodel

In ons ondernemingsmodel staat de mens centraal. Dat zie je terug in de begeleiding waarbij vooral aandacht is voor zakelijke en persoonlijke doelen, maar ook in de brede mogelijkheden tot opleidingen. Wij zorgen voor de zekerheid van uitdagend werk en kijken samen met jou waar je echt enthousiast van wordt en welke opdrachten bij je passen.

Als jij kunt doen waar je goed in bent, gaat het ons ook voor de wind. Zo simpel is het. Want ons succes wordt mede bepaald door jou. Vandaar ons motto: ‘Let’s grow together’.

Afbeelding 4

Kernwaarden

De voorwaarden om te kunnen groeien - zowel zakelijk als privé – zitten ook verankerd in onze kernwaarden: vertrouwen, veiligheid en vrijheid. Vertrouwen staat voor een ruime eigen verantwoordelijkheid die je krijgt als werknemer; veiligheid voor de zekerheid van een vast dienstverband; en vrijheid voor de regie die je voor een groot deel zelf in handen hebt over je eigen ontwikkelingen en salarisvoorwaarden.

Maar vrijheid staat ook voor het belang van vrije tijd. Want er is meer dan werk alleen. Bij People Central ondernemen we samen, maar bewaken we daarom ook de grens tussen werk en privé. Want wie wil groeien, moet ook rusten en genieten buiten de werkvloer.

Afbeelding 5

Vleugels

Samen vormen de drie v’s ‘vertrouwen, veiligheid en vrijheid’ ook nog een andere v: de v van vleugels. Vleugels ter bescherming, maar ook vleugels om te vliegen. Het begint bij ons met tevreden medewerkers, want zij vertegenwoordigen ons het beste. Daarom scheppen wij de voorwaarden die jóú laten schitteren.

Wil jij samen met ons tot grote hoogte stijgen en de IT van onze klanten een vliegende start geven? We maken graag uitgebreid kennis met je onder het genot van een kop koffie. We kunnen je veel vertellen over hoe we (samen)werken en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vlieg jij met ons mee?

Nieuwsgierig geworden? Het lijkt me leuk om kennis te maken. Kopje koffie doen?